Nyt GPS-koncept med kvalitet i fokus

FindMyGPS - Ny hjemmeside

FindMyGPS er stolte af at præsentere vores nye hjemmeside. Vi har glædet os til at præsentere den og vi glæder os til at se hvad 2020 vil bringe – Coronakrise eller ej.  Vi er dog endnu mere stolte af at præsentere vores koncept for kommende kunder. Et koncept hvor kunden er i fokus og god service er i højsædet. Et koncept hvor kvalitet – og ikke kvantitet er i fokus. Et koncept hvor tyske og danske kvalitetsprodukter stilles til rådighed for vores kunder i en simpel og gennemskuelig prismodel. Ledelsen i FindMyGPS består af tidligere politifolk, der har taget skridtet ud i det private erhvervsliv og som har et reelt ønske om at kombinere det bedste fra to verdener til glæde for kunderne.

Vores mission er fortsat at hjælpe med kriminalitetsbekæmpelse, men samtidig også at hjælpe virksomheder, landbruget, leasingbranchen, byggebranchen, håndværkerne, forsikringsselskaberne og transportsektoren med at nedbringe svind og økonomiske tab samt opnå bedre drift med øget indtjening og mere stabile løsninger. Vi kan også håndtere splitleasingbiler og forsikringskrav og henvender os dermed også til privatpersoner.

Vores koncept henvender sig således til dem der ved at kvalitet og pris hænger sammen, til dem som er seriøse omkring egne mål og resultater og dem der ønsker sig en seriøs partner til deres sporingsydelser. Billige produkter, der ikke holder hvad de lover, kan man købe mange steder – men ikke hos FindMyGPS.

Nyt GPS koncept med kvalitet i fokus FindMyGPS

Hos FindMyGPS kan vi løse de fleste GPS-behov, du som kunde måtte have. Uagtet om I har brug for tyverisikring, flådestyring, tidsoptimering, splitleasing, driftsovervågning eller køretøj- og medarbejder profilering kan vi hjælpe. Vi kan installere hvor det passer jer, på et af vores værksteder eller vores mobile installatører kommer til jer.

Vi kan også assistere jeres virksomhed i tilfælde af kriminalitet. Skal I således have genfundet ting efter tyveri eller anmeldt kriminalitet kan vores samarbejdspartner og søstervirksomhed yourCompany ApS være et fornuftigt valg. Vi vil med andre ord glæde os til at rådgive og hjælpe jer, så jeres virksomhed får præcis den rette løsning og bedre fremtid. Har I brug for andre services sammen med GPS løsningen, så er vi måske også jeres kommende partner for det.

Vi glæder os og byder jer velkommen til vores forretning. Kontakt os endelig for yderligere information.