El- og vvs-virksomheder oplever mange indbrud og tyverier i deres varevogne

El- og vvs-virksomheder oplever mange indbrud og tyverier i deres varevogne - FindMyGPS - GPS - GPS-tracking

Inden for det seneste år har mange virksomheder i el-branchen og vvs-branchen været udsat for indbrud og tyverier i deres varevogne i hele Danmark.

En nyere medlemsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne – medlemsorganisation for cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal – viste at 24,2% installationsvirksomheder inden for 12 måneder havde været udsat for indbrud og tyveri i deres servicerende varevogne – og det viser klart at tyverier fra varebiler stadig er et meget stort problem i el- og vvs-virksomheder.

TEKNIQ Arbejdsgiverne mener at problemet bl.a. ligger i, at de ramte virksomheder mister værdifuldt værktøj og materialer – og samtidig må virksomhederne også lade de ramte biler stå stille, indtil det stjålne værktøj og materiale er blevet erstattet. Ikke før det er sket kan medarbejderne fortsætte arbejdet igen.

Værktøj og materialer er letomsættelige

Over tusind tyverier fra lastbiler og varebiler blev der anmeldt i tredje kvartal af 2020 ifølge tal fra Rigspolitiet. Det er en mindre stigning i forhold til samme periode året før – og første halvår af 2020 havde ellers vist et lille fald, så troen på en tid med færre indbrud og tyverier i varevogne var til stede.

Varebilerne er tilsyneladende stadig et meget eftertragtet bytte – og det over hele landet. En mere nutidig indsats mod indbrud og tyveri af varebiler, i form af anmeldelser i realtid både nationalt og lokalt, vil måske kunne hjælpe både virksomheder og myndigheder med bedre at overvåde tyvenes fremgangsmåder til bedre forebyggelse deres ødelæggelser.

En metode til at vanskeliggøre indbrud i varevogne, med deraf følgende tyveri at dyrtindkøbt værktøj, maskiner og materialer, er at få installeret en Bull-Lock / Cargo-Lock mekanisk lås – det er en af markedets mest indbrudssikre låse.

Bull-Lock / Cargo-Lock giver bl.a. følgende fordele:

  • Cargo-Lock – Markedets mest indbrudssikre, mekaniske varebil lås
  • Brugervenligt – Åbner og låser alle døre samtidigt
  • Indbrudssikkert – Indvendig dobbelt sikring af døre, optager ikke plads
  • Passer til alle nyere varebiler – Special produceres til hver varebil type og model
  • Lagerførende til næsten alle bilmodeller.

Cargo-Lock med installation - Markedets mest indbrudssikre mekaniske lås til varebiler og varevogne - Bear-Lock - FindMyGPS

Medlemsundersøgelsen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne viser desuden, at 27 pct. af installationsvirksomhederne i nogen eller højere grad oplever, at indbrud og tyveri fra varevogne er et stigende problem.

Få professionel hjælp til at finde stjålet værktøj

yourCompany ApS kan hjælpe virksomheder med tracking af materiel, for at minimere eller helt undgå tab af værdier og kunder. Med elektronisk tracking og GPS-baseret overvågning af biler, varebiler, entreprenørudstyr, maskiner, værktøj, værdifulde arbejdsredskaber o.l. kan yourCompany skabe bedre rammer for virksomheder til at arbejde i.

Mistet værktøj og en servicebil, som holder stille, kan hurtigt koste virksomheden mange penge – og dertil kommer en formentlig mindre glad kunde, som må vente til senere med at få lavet opgaven.

At være på forkant med indbrud og tyveri i varevognen er langt mere at foretrække – end at være på bagkant og stå der med hele problematikken og en eller flere kunder i røret.

Tag kontakt til yourCompany i dag og hør om mulighederne for at stå bedre rustet i kampen på tyvene. Ring på 5353 4604 eller brug kontaktformularen på yourCompany.dk.

 

Kilde til artiklen: https://www.building-supply.dk/article/view/771471/mange_indbrud_i_el_og_vvs_servicebiler