Hos FindMyGPS er vi yderst stolte af vores professionelle samarbejde med Brancheforeningen Danske Byggecentre,  efterforskningsfirmaet yourCompany og Sydøstjyllands Politi – her i weekenden blev det til endnu en fangst kun 8 timer efter indbruddet var sket hos en tømmerhandel i Kolding.

Læs eventuelt mere i artiklen hos JyskeVestkysten i nedenstående link:
https://www.tvsyd.dk/esbjerg/89-gasflasker-stjaalet-paa-faa-dage-saadan-undgaar-du-at-koebe-dem

Siden den 31. marts i år har en meget omstridt lov været genstand for rigtig meget debat – og årsag til mange beslaglagte biler. Dagens tal hedder angiveligt 42 jf. artiklen nederst i denne artikel. Der er selvfølgelig tale om Lov om vanvidsbilisme (L127).

Langt de fleste af os er heldigvis enige om, at vanvidsbilisme ikke hører hjemme i vores samfund. Desværre er der enkelte, der ikke kan finde ud af at køre efter reglerne. Den nye lov rammer dog ikke kun føreren af bilen, men også i høj grad ejeren af køretøjet. Og fører og ejer behøver som bekendt ikke altid at være én og samme person! Derfor kan du som arbejdsgiver og ejer af køretøjer komme til at miste din bil, hvis en af dine ansatte skulle blive snuppet for vanvidsbilisme. Dermed står ejendomsretten for skud, og det skal du som ejer af køretøjer, som andre betjener, selvfølgelig have en chance for at forebygge.

Er du virksomhedsejer, leasingselskab, håndværksmester, flådemanager eller på anden vis interesseret i at beholde dit køretøj? Så læs videre her!

Hos FindMyGPS kan vi tilbyde dig en ny GPS-teknologi, der kan hjælpe dig med at forebygge, at færdselsloven bliver overtrådt i dine køretøjer. Og dermed forhindre, at dine biler bliver beslaglagt med en anden bag rattet.

GPS-teknologi har sædvanligvis kunnet understøtte to primære områder:

  1. Driftsstyring/optimering
  2. Tyverisikring.

Disse to områder har de seneste år været i udvikling, og de har typisk krævet lidt forskellige hardware i form af enten faststrømsenheder eller batterienheder. Med Loven om vanvidsbilisme er der opstået en tredje måde at udnytte GPS-teknologien.

Hvis du vil forebygge fx beslaglæggelse af et køretøj – og også beskytte firmanavnet på reklamebiler – stiller det krav til softwaren – altså platformen bag den fysiske enhed.

Forskellige GPS-enheder til forskellige behov

Vi tilbyder både GPS-enheder med hhv. strømtilslutning og batteri. Og softwaren bag er det bedste af det bedste, så uanset, hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig som køretøjets ejer.

På vores platform kan du indstille forskellige alarmer, så du både kan optimere flådens brændstofforbrug og blive advaret, hvis specifikke biler fx overskrider hastigheder, du ikke kan og vil stå på mål overfor. Du kan dermed udpege biler i flåden, som har en uhensigtsmæssig adfærd, og således få mulighed for at reagere, inden politiet kommer dig i forkøbet og beslaglægger din bil.

Vi kan levere løsninger tilpasset præcis jeres behov, uanset om det er driftsoptimering, tyverisikring eller for at undgå konfiskation. Og er der behov for særlig sparring om, hvad der er det rigtige produkt i specielle situationer, har vi en stab af tidligere politifolk i vores søsterselskab, yourCompany, der kan rådgive om den rigtige løsning.

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved denne GPS-teknologi, og hvad den kan gøre for din virksomhed, tilbyder vi en demo af vores system. Kontakt os på for at komme i gang.

Mail: info@FindMyGPS.dk

Tlf: +45 3131 0744

 

Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-04-24-mistede-bil-til-ansats-vanvidskoersel-det-havde-jeg-aldrig-i-min-vildeste-fantasi

Inden for det seneste år har mange virksomheder i el-branchen og vvs-branchen været udsat for indbrud og tyverier i deres varevogne i hele Danmark.

En nyere medlemsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne – medlemsorganisation for cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal – viste at 24,2% installationsvirksomheder inden for 12 måneder havde været udsat for indbrud og tyveri i deres servicerende varevogne – og det viser klart at tyverier fra varebiler stadig er et meget stort problem i el- og vvs-virksomheder.

TEKNIQ Arbejdsgiverne mener at problemet bl.a. ligger i, at de ramte virksomheder mister værdifuldt værktøj og materialer – og samtidig må virksomhederne også lade de ramte biler stå stille, indtil det stjålne værktøj og materiale er blevet erstattet. Ikke før det er sket kan medarbejderne fortsætte arbejdet igen.

Værktøj og materialer er letomsættelige

Over tusind tyverier fra lastbiler og varebiler blev der anmeldt i tredje kvartal af 2020 ifølge tal fra Rigspolitiet. Det er en mindre stigning i forhold til samme periode året før – og første halvår af 2020 havde ellers vist et lille fald, så troen på en tid med færre indbrud og tyverier i varevogne var til stede.

Varebilerne er tilsyneladende stadig et meget eftertragtet bytte – og det over hele landet. En mere nutidig indsats mod indbrud og tyveri af varebiler, i form af anmeldelser i realtid både nationalt og lokalt, vil måske kunne hjælpe både virksomheder og myndigheder med bedre at overvåde tyvenes fremgangsmåder til bedre forebyggelse deres ødelæggelser.

En metode til at vanskeliggøre indbrud i varevogne, med deraf følgende tyveri at dyrtindkøbt værktøj, maskiner og materialer, er at få installeret en Bull-Lock / Cargo-Lock mekanisk lås – det er en af markedets mest indbrudssikre låse.

Bull-Lock / Cargo-Lock giver bl.a. følgende fordele:

  • Cargo-Lock – Markedets mest indbrudssikre, mekaniske varebil lås
  • Brugervenligt – Åbner og låser alle døre samtidigt
  • Indbrudssikkert – Indvendig dobbelt sikring af døre, optager ikke plads
  • Passer til alle nyere varebiler – Special produceres til hver varebil type og model
  • Lagerførende til næsten alle bilmodeller.

Cargo-Lock med installation - Markedets mest indbrudssikre mekaniske lås til varebiler og varevogne - Bear-Lock - FindMyGPS

Medlemsundersøgelsen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne viser desuden, at 27 pct. af installationsvirksomhederne i nogen eller højere grad oplever, at indbrud og tyveri fra varevogne er et stigende problem.

Få professionel hjælp til at finde stjålet værktøj

yourCompany ApS kan hjælpe virksomheder med tracking af materiel, for at minimere eller helt undgå tab af værdier og kunder. Med elektronisk tracking og GPS-baseret overvågning af biler, varebiler, entreprenørudstyr, maskiner, værktøj, værdifulde arbejdsredskaber o.l. kan yourCompany skabe bedre rammer for virksomheder til at arbejde i.

Mistet værktøj og en servicebil, som holder stille, kan hurtigt koste virksomheden mange penge – og dertil kommer en formentlig mindre glad kunde, som må vente til senere med at få lavet opgaven.

At være på forkant med indbrud og tyveri i varevognen er langt mere at foretrække – end at være på bagkant og stå der med hele problematikken og en eller flere kunder i røret.

Tag kontakt til yourCompany i dag og hør om mulighederne for at stå bedre rustet i kampen på tyvene. Ring på 5353 4604 eller brug kontaktformularen på yourCompany.dk.

 

Kilde til artiklen: https://www.building-supply.dk/article/view/771471/mange_indbrud_i_el_og_vvs_servicebiler

FindMyGPS er stolte af at præsentere vores nye hjemmeside. Vi har glædet os til at præsentere den og vi glæder os til at se hvad 2020 vil bringe – Coronakrise eller ej.  Vi er dog endnu mere stolte af at præsentere vores koncept for kommende kunder. Et koncept hvor kunden er i fokus og god service er i højsædet. Et koncept hvor kvalitet – og ikke kvantitet er i fokus. Et koncept hvor tyske og danske kvalitetsprodukter stilles til rådighed for vores kunder i en simpel og gennemskuelig prismodel. Ledelsen i FindMyGPS består af tidligere politifolk, der har taget skridtet ud i det private erhvervsliv og som har et reelt ønske om at kombinere det bedste fra to verdener til glæde for kunderne.

Vores mission er fortsat at hjælpe med kriminalitetsbekæmpelse, men samtidig også at hjælpe virksomheder, landbruget, leasingbranchen, byggebranchen, håndværkerne, forsikringsselskaberne og transportsektoren med at nedbringe svind og økonomiske tab samt opnå bedre drift med øget indtjening og mere stabile løsninger. Vi kan også håndtere splitleasingbiler og forsikringskrav og henvender os dermed også til privatpersoner.

Vores koncept henvender sig således til dem der ved at kvalitet og pris hænger sammen, til dem som er seriøse omkring egne mål og resultater og dem der ønsker sig en seriøs partner til deres sporingsydelser. Billige produkter, der ikke holder hvad de lover, kan man købe mange steder – men ikke hos FindMyGPS.

Nyt GPS koncept med kvalitet i fokus FindMyGPS

Hos FindMyGPS kan vi løse de fleste GPS-behov, du som kunde måtte have. Uagtet om I har brug for tyverisikring, flådestyring, tidsoptimering, splitleasing, driftsovervågning eller køretøj- og medarbejder profilering kan vi hjælpe. Vi kan installere hvor det passer jer, på et af vores værksteder eller vores mobile installatører kommer til jer.

Vi kan også assistere jeres virksomhed i tilfælde af kriminalitet. Skal I således have genfundet ting efter tyveri eller anmeldt kriminalitet kan vores samarbejdspartner og søstervirksomhed yourCompany ApS være et fornuftigt valg. Vi vil med andre ord glæde os til at rådgive og hjælpe jer, så jeres virksomhed får præcis den rette løsning og bedre fremtid. Har I brug for andre services sammen med GPS løsningen, så er vi måske også jeres kommende partner for det.

Vi glæder os og byder jer velkommen til vores forretning. Kontakt os endelig for yderligere information.